Sunday, February 26, 2017

FOUNDATION MARY KAY

Rajin2 pakai Foundation especially foundation Mary kay..

Senang sapuan nya cepat meresap bagi yg mak mak mcm saya nie...mekap pun nk cepat je....

Biasa kulit yg selalu terdedah kat cahaya matahari tanpa pakai apa2 senang nk tumbuh jeragat.. Atau kulit dia jenis kering pun jeragat senang tumbuh..

Tu lh penting nye pakai foundation elak dr siharan matahari terus kekulit kita jadi jeragat pun x dpt tumbuh klu selalu pakai foundation mk.

Keistimewaan Timewise Liquid foundation Mary Kay ni ialah dirumus dengan campuran peptida kolagen-bangunan untuk membantu kulit mengekalkan keremajaan dan mengandungi vitamin E yang meneutralkan semula kerosakan yang disebabkan oleh persekitaran yang menyebabkan penuaan lebih cepat.

Nak free tester? Meh pm
Juren 012 7818449
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia

Friday, February 24, 2017

KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKKAN

KERJAYA SEBAGAI PERUNDING KECANTIKKAN YANG DIIKTIRAF DI SELURUH DUNIA! INILAH PELUANG ANDA!

Adakah anda sedang mencari peluang kerjaya part time @ full time?

Adakah anda bosan dengan kerja anda sekarang?

Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang fleksible?

Adakah anda inginkan sebuah kerjaya yang boleh memberikan pendapatan setanding CEO?

Saya ingin mempelawa anda untuk menyertai MARY KAY dan menjadi Beauty Consultant secara part time @ full time.

Kerjaya ini telah memberikan saya kehidupan yang lebih menggembirakan, masa yang lebih fleksible, kenalan yang ramai dan pendapatan yang lumayan.

Syarat untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay adalah anda perlulah berumur 18 tahun ke atas dan terbuka kepada sesiapa sahaja tidak kira surirumah sepenuh masa, bekerja mahupun student. Namun begitu, untuk menjadi seorang Beauty Consultant Mary Kay yang berjaya, anda haruslah proaktif, sukakan cabaran, berwawasan dan sentiasa berfikiran positif serta bermotivasi yang tinggi.

Nak tahu lebih lanjut apa yang Mary Kay boleh bagi kat anda, 
whats app saya Juren 012 7818449.

Thursday, February 23, 2017

TIMEWISE® 3-IN-1 CLEANSING BAR



Produk pembersih TimeWise® menggabungkan faedah anti-penuaan dengan tiga fungsi penting penjagaan kulit dalam satu produk untuk membersih, mengelupas, dan menyegarkan kulit supaya menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda.

FAKTA MENARIK: 
Tahukah anda bahawa dengan membersihkan kulit, mekap dan kotoran telah dihapuskan dan kulit berasa segar, bersedia menerima nutrien daripada produk lain seperti pelembap?

•Produk pembersih TimeWise® menggabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan – menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda.

Tuesday, February 21, 2017

MARY KAY® CC CREAM SUNSCREEN SPF 15

Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15, “Pembetulan Tona Kulit”, berfungsi seperti mekap untuk membetulkan ketidaksempurnaan tona kulit dengan segera dan juga dirumus sebagai penjagaan kulit untuk memelihara kecantikan kulit bagi keesokan hari. Rumusan yang ringan ini membuatkan anda kelihatan semula jadi dan sempurna bagai bebas solekan.

“Sama ada anda sedang mencari tampilan yang cepat dan mudah, untuk aktiviti harian atau untuk melancong, membeli-belah atau untuk aktiviti hujung minggu yang menyeronokkan, Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15 akan memberikan apa jua tampilan yang anda idami.” – Jamie Ross, Creative Director, The Doneger Group, sumber perisikan trend antarabangsa yang diiktiraf.

BERJAYA BERSAMA MARY KAY

Sejak 2007 dah ramai yang berjaya anda bila lagi...

Sunday, February 19, 2017

Mary Kay Guna Pati Tumbuhan Semulajadi


Set MelaCEP Plus Luminious System


Hari ni Juren nak share satu lagi produk by Mary Kay iaitu set MelaCEP Plus Luminious System. Siapa tak nak kulit cerah dan glowing secara sihat kan ? ðŸ˜˜ ðŸ˜˜
.
Jeragat mula kelihata? Kulit anda gelap? Kusam? Tona tak sekata? Pakai foundation pun nampak bercapuk? Inilah set yg sangat sesuai utk mslh anda. Jom kita tengok apa kelebihan dia. ðŸ˜˜

Mask Botanical by Mary Kay


Assalamualaikum.
Mask Botanical by Mary Kay.
Sesekali apa salah nya manjakan kulit wajah dengan mask. Tak ambil masa lama pun untuk hargai diri sendiri. Hanya 10minit!
Juren nak share apa itu kebaikan menggunakan mask botanical yg Juren guna ini. Yang penting kulit wajah yg sihat!
 ianya bebas dari bahan kimia yang merbahaya
 Jimat & tahan sehingga lebih 7 bulan
 menaikkan cheeck bone
 menganjalkan kulit
 mengecutkan jerawat
 membuang white head / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat
 menutup liang pori yg terbuka
 mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan.
Memang sesuai untuk mereka yg mempunyai:-
● Pori besar
● Black dan white head banyak
● Pipi menggeleber
● Tona kulit tidak sekata
● Jerawat dibwh lapisan kulit wajah
Jom Sedut & Detox kotoran dalaman kulit wajah dengan MASK BOTANICAL mary kay (umpama botox!!)
Jom berMARY KAY secara PERCUMA.
Siapa yg dh cuba? Best ke best?
Kita cerita WhatsApp
Independent beauty consultant anda
Juren 012 7818449

Berus Skinvigorate


Setelah seharian keluar sibuk dengan urusan...sampai je rumah tak sabar sabar nk relax dengan facial wajah sendiri.
Terus je grab berus skinvigorate nih. Juren nak share kat sini..berus ni mampu menanggalkan kotoran kt dlm pori2 kita. 85% mampu bersihkan mekap kita..Mampu putar 400 putaran seminit. Kalau guna jari mau jenuh jugak.
Tak lama pun awak...1 ke 2minit je..terasa segar sangat. Dan paling best beli berus ni ada warranty setahun.
Memang highly recommend!
Nak rasa tak vibrate kat pipi..yok juren kasi test free. 

Kita sembang whatsapp ye. 012 7818449

Set Rawatan Timewise, Botanical dan Melacep

Set anti penuaan - Timewise

Set Rawatan -Botanical

 Set Anti jeragat - Melacep

Mary Kay ada set rawatan botanical, set anti penuaan, set jeragat ehhh ade lagi...jom kita share kt whatsapp.
Jom booked buat facial. Kasi sental manja sikit.

Juren
012 7818449

Timewise Serum C by Mary Kay


Assalamualaikum.
Timewise Serum C by Mary Kay
> Membantu kulit kembali pulih..
> Mengandungi sumber asli, vitamin C dan adenosina termasuk ekstra buah delima, kakadu plum dan camu..
> Membantu meningkatkan penghasilan kolagen baru, menegang dan memontokkan.
> Mengandungi ramuan yang menyokong elastin yang membekalkan keanjalan..
Best sangat!!!
Dah macam botox pada kulit wajah kite cuma bezanya kite guna yang semulajadi iaitu Timewise Serum C...
Nak pipi anjal? Nak elak pipi geleber.?
Jom kita date buat facial...
Juren
012 7818449

SEMI-MATTE LIPSTICK BY MARY KAY


Siapa kat sini suka kalau ada matte lipstick yang tak mengeringkan?
Selalunya kalau matte lipstick, mesti rasa kering and melekat dekat bibir kan? Dan lagi teruk kalau buat bibir merekah sebab kering. Lepas tu still kena tambah lipgloss nak bagi lembab..
Leceh kan?
Tapi kalau dapat lipstick matte yang tak mengeringkan, rasa moist and stay longer korang suka x? Dah xperlu lipgloss or risau bibir kering dan merekah..
Best kan??
So dekat sini, nak perkenalkan dengan ladies semua SEMI-MATTE LIPSTICK BY MARY KAY !!!
Apa yang istimewanya lipstick ni??
Apa kelebihannya.. Jom layan...
💄 warna yang luar biasa cantiknya
💄 warna yang lancar
💄 texture yang lembut di bibir
💄 ringan dan fresh
💄 warna yang tahan lama sehingga 8jam
💄 ianya tidak mengeringkan bibir
💄 ianya warna yang fokus dan berkesan
💄 boleh digunakan untuk daily look
💄 juga boleh digunakan oleh MUA svc
Apa agak kandungan lipstick ni ya?
✔ sudah tentulah dari bahan bahan yang selamat
✔ diperbuat dari minyak bunga matahari
✔ extract jojoba ester (google kalau nak tahu)
Kelebihan yang awesome + bahan yang tiptop = Quality confirm superb.
Tapi harga berbaloi - baloi.
Berpatutan walhal quality setanding dengan jenama international yang terkemuka.
So tunggu apa lagi? GRAB YOURS NOW !!!
Nak try kat bibir tak?..jom tester sample!
Juren
012 7818449

Mahal Ke Mary Kay


Dolu2 bila dengar Mary Kay terus expect mahal. Tak mampu lah. Tapi bila dh try...I janji U..x kan curang lagi..seyes u.
Sebab sy dh tahu ianya beli sekali tapi berbaloi. Sebab apa tau..sebab bahan2 nya dari botanical. Dah laa tu diuji berkali2 sblm dipasrkan. So dh lalui r&d untuk pastikan ianya selamat dn berkesan. Tahan sampai berbulan2 kak...jd x perlu maintain tiap2 bulan dok g beli...bukan je cantik dn kulit jadi sihat! Paling best bila kena kt muka perghhhhh dia punya rasa..xbole ckp lah.

Disamping guna untuk diri sendiri. ...saya suggest bagi yg memang suka nk cantik ni..jgn dok main terjah produk tu. Kalu cpt putih dn glow tp kulit makin nipis...kesiann tau.
Yang minat mekap2..nk cantik2 ni...yg suka tlg org meh kita pm2. Bole jd perunding kecantikan Mary Kay. Bole jana income sambil2 je..tak laa org dok kata kita ni surirumah hbs kan duit laki je...yee takkk...

Ade duit tp kesihatan dn kecantikan luar dlm kena jaga jugak!
Tak tahu nak guna yg mana...semua best! Nak try ke nak ke? Jom laa bagi awak2 semua rasa..free je awak..


Liquid Foundation By Mary Kay


Untuk akak2 yg supir mcm hakak ni...selalu keluar rumah ambil ank2 sekolah nk cepatkan...haaa kak...colet laa sikit foundation kaaa...
Sapu sikit je dh cpt meresap ..ta payah nk tepek tebal2 naa..sian kt kulit muka tu...
Jom try liquid foundation ni...besttt...x bercapok pun + ada anti ageing tau! Boleh pilih kaler yg sesuai ngan kulit kita.

Syyysss...pm2 kita ye kak.
012 7818449

Power Full Pink Lipstick


Haiiiiiiii....salam ceria di hujung minggu!

Teman en. Suami pekena roti canai pg nie. Berikan senyuman dengan lipstik gel matte Power full Pink dari Mary Kay gitu.

Meh nak try tak? Mesti bibir akak2 lagi berseri gitu. Jom kita pm2 012 7818449.

MELACEP PLUS+TM ULTIMATE SERUM

Wow!! Serum tu...jom layan
+ menambahbaikan kecerahan, tekstur, dan bintik-bintik hitam pd wajah.
+ mengandungi Kompleks Pencerahan yg nenawarkan manfaat-manfaat pencerahan yg berkuasa, membantu meningkatkan tahap pencerahan kukit ke tahap baru.
Best sellers ni kak non.
Jom try...meh pm2 012 7818449
Mary Kay Beauty Consultant.

MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH


Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush
ciri-ciri:
+ Bulu berus nylon serta penghujung bulatan dapat mengilatkan wajah & amat lembut pada kulit.
+ Diameter bulu nylon 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm, oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.
+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat halus dan lembut.
+ 400 putaran dalam masa 1 minit.
+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.
+ Dapat extra 2 cleansing brush.
+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.
+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.
+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.
+ Kalis air & ada warranty setahun.

Kelebihan Skinvi:
# membersih 85% dengan lebih efektif!
+ lebih baik & lebih bersih berbanding menggunakan jari untuk mencuci muka.
# mengurut wajah, melancarkan peredaran darah & mampu menanggalkan sel kulit mati tau!
# sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif atau berjerawat!
+ kerana berusnya yang sangat lembut pada wajah.
# jimatkan masa!
+ cuma lalukan berus ke seluruh wajah hanya 1-2 minit saja.
# Paling best result!
+ kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih, cerah dan paling penting bertambah sihat!!
Lepas ni tak payah make-up tebal2 lagi semata2 nak tutup cela naaa....

Jom kita sama2 cantik sama2 kulit sihat!

Nak try vibrate kat muka tak? Jom buat facial... bak meh kita pm2. Biar kak mary kasi test! Ingat sampai bila2 tau!

Juren 012 7818449
Mary Kay Beauty Concultant

Saturday, February 18, 2017

MelaCEP™ WHITENING SYSTEM


BOTANICAL EFFECTS™ SKIN CARE


Mary Kay Jenama Global Top 5


Kini Mary Kay adalah jenama global Top 5 dalam rangkaian barangan penjagaan kulit. Ranking ini telah di keluarkan oleh Euromonitor International, yang mengiktiraf produk-produk penjagaan kulit yang inovatif dan berprestasi tinggi dari syarikat kecantikan global. 

Hari ini, terdapat lebih daripada 300 produk Mary Kay(R) yang dijual di 35 buah negara  bagi memenuhi keperluan penjagaan kulit setiap wanita dan jenis kulit.

Mary Kay Facial Skinvigorate Cleansing Brush with 2 Brush Heads








Friday, February 17, 2017

PENGASAS MARY KAY


Mary Kay Inc. adalah sebuah syarikat Multi-level Marketing/Direct sales daripada Amerika yang menjual produk Kosmetik. Menurut Direct Selling News, Mary Kay adalah syarikat jualan langsung yang ke Enam terbesar di dunia pada tahun 2015 dengan keseluruhan jualan sebanyak USD3.7 billion.

Mary Kay berpengkalan di Addison, Texas, di luar Dallas. Syarikat ini ditubuhkan oleh Mary Kay Ash pada tahun 1963. Mary Kay Ash atau nama sebenarnya Mary Kathlyn Wagner lahir pada tanggal 12 Mei, 1918, di Hot Wells, Texas. Dan telah meninggal dunia pada November 22, 2001, di Dallas, Texas. Richard Rogers, anak Mary Kay, adalah pengerusi dan David Holl adalah president dan kemudian dinamakan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) pada tahun 2006 hingga sekarang.

Mary Kay menjual kosmetik melalui model pemasaran pelbagai peringkat. Pengedar Mary Kay (dipanggil "perunding kecantikan") berpotensi membuat pendapatan dengan menjual secara langsung kepada orang-orang dalam komuniti mereka, dan juga menerima sebahagian daripada jualan yang dibuat oleh orang yang mereka rekrut ke dalam rangkaian pengagihan.

Pengedar Mary Kay mesti membeli RM200 kit permulaan untuk melayakkan diri. Sebagai sebuah syarikat swasta, Mary Kay mengeluarkan beberapa butiran tentang pendapatan purata penjual itu. Pada tahun 2005, Mary Kay melaporkan bahawa jualan borong di seluruh dunia melebihi USD 2.2 bilion. Pada tahun 2010, angka borong di seluruh dunia telah dilaporkan pada USD 2.5 bilion. Pada tahun 2015, angka jualan di seluruh dunia dilaporkan USD  3.7 bilion.