Thursday, February 23, 2017

TIMEWISE® 3-IN-1 CLEANSING BARProduk pembersih TimeWise® menggabungkan faedah anti-penuaan dengan tiga fungsi penting penjagaan kulit dalam satu produk untuk membersih, mengelupas, dan menyegarkan kulit supaya menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda.

FAKTA MENARIK: 
Tahukah anda bahawa dengan membersihkan kulit, mekap dan kotoran telah dihapuskan dan kulit berasa segar, bersedia menerima nutrien daripada produk lain seperti pelembap?

•Produk pembersih TimeWise® menggabungkan antipenuaan dengan tiga fungsi penting dalam satu produk untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan – menyerlahkan kulit yang tampak lebih muda.

•TimeWise® 3-in-1 Cleansing Bar sesuai untuk anda yang mempunyai kulit jenis normal, kombinasi dan berminyak.

•Ideal untuk anda yang suka kepada pembersih yang membawa rasa segar dan berbuih.

•Ianya bertindak membersihkan semua kotoran secara berkesan dan menjadikan kulit berasa lembut, licin dan segar.

•Proses ini akan membantu menghapuskan tanda penuaan yang ketara sambil mengembalikan penampilan kulit yang tampak lebih muda.

Ramuan utama adalah Ekstrak Camellia Oleifera iaitu Antioksidan: Terkenal sebagai penghapus radikal bebas, ramuan ini dimasukkan dalam produk untuk membantu melindungi kulit daripada kesan radikal bebas yang dijana oleh persekitaran.

Kedua Ekstrak Aloe Barbadensis iaitu Pelembap/Penghidrat: Membantu merapi dan melicinkan kulit dengan menambah, menarik dan mengekalkan lembapan.


Agen Penenang: Terkenal dengan ciri menenang dan menenteramkan.


No comments:

Post a Comment